De Saniwijzer bestaat nu 5 jaar. Het begon als een voorzichtige poging om informatie over nieuwe sanitatie voor iedereen beschikbaar te maken. Inmiddels trekt de website gemiddeld 3000 unieke bezoekers per maand en wordt het tijd voor een herstructurering. Zo is er behoefte aan een keuzehulp en aan meer praktische tips voor het realiseren van sanitatie projecten. ECS - Earth Care Solutions vervult al het secretariaat van de Koepelgroep Nieuwe Sanitatie van STOWA en geeft in die hoedanigheid ook leiding aan de herziening van de Saniwijzer. 

Doelstelling Saniwijzer: De Saniwijzer moet vooral een keuzehulp zijn voor met name kleinere projecten (tot en met wijkniveau) waarbij snel kan worden afgetast of een initiatief in essentie haalbaar is en welke wegen daarbij kunnen worden bewandeld. Daarnaast zou de site gebruikt kunnen worden om partijen te vinden die daarbij kunnen helpen. Initiatiefnemers kunnen zowel medewerkers van waterschappen en gemeenten zijn als particulieren of projectontwikkelaars, en zij kunnen meer of minder ervaren zijn. Beide kennisniveaus moeten op de Saniwijzer voldoende bediend worden. De Saniwijzer heeft niet tot doel om in het algemeen aandacht te vragen voor nieuwe sanitatie of om partijen hiervoor te enthousiasmeren.

Ga terug

Opdrachtgever:
STOWA

Uitvoering:
2017 - 2018

In samenwerking met:

Voor dit project is een Begeleidings Commissie samengesteld met medewerkers van onder andere waterschappen, gemeenten en adviesbureaus.


Copyright ECS Earth Care Solutions | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contact | Realisatie: DJP Media Steenwijk